Serveis i Solucions

Tot el que necessita quan ho necessita.

Li oferim tot el que la seva empresa pugui necessitar en equips i serveis per a la manutenció.

Des del lloguer d’un carretó per un curt període de temps per puntes de càrrega de treball a la seva empresa fins a tot un sistema de gestió de flotes per a les seves màquines.

Som especialistes en la venda, lloguer, reparació i manteniment d’equips industrials Toyota – BT

Plans de Manteniment

Li oferim plans de reparació i manteniment perquè es despreocupi d’avaries en els seus equips de manutenció. Li garantim el mínim temps de resposta en cas d’avaria.

Venda de carretons i equips Toyota-BT

El nostre equip tècnic comercial l’assessorarà sobre la millor opció pel que fa a carretons nous o altres equips de manutenció així com en la millor configuració perquè s’ajusti perfectament a la feina que ha de realitzar optimitzant al màxim la seva inversió perquè li ofreza la màxima productivitat i seguretat.

Lloguer de carretons a la seva mida

Tant si necessita un carretó de forma temporal per un curt període de temps a causa de puntes de treball com si la necessita a més llarg termini li oferim la millor solució en equips de lloguer. Disposem d’una àmplia flota de carretons de lloguer i de camió grua propi per al lliurament i recollida a les seves instal·lacions.

Carretons Recondicionats

Disposem d’una completa cartera de màquines recondicionats d’ocasió. Totes les nostres màquines d’ocasió han estat revisades, i posades a punt al nostre taller reacondicionándolas mecànicament i en pintura per oferir totes les garanties d’un bon estat, seguretat i funcionament.

Servei Tècnic Post-Venta

La nostra obsessió per reduir els nostres temps de resposta davant incidències o avaries de les seves carretons són la millor garantia que davant d’una eventualitat serem eficaços i reduirem el temps d’inactivitat al mínim.

Disposem de vehicles taller i un ampli estoc de recanvis que ens permeten donar una resposta ràpida a les seves instal·lacions en cas necessari.

Formació de conductors

Un conductor qualificat i motivat, no només ofereix una major productivitat, sinó que també treballa de forma més segura, reduint el risc de danys al material i equip, o, pitjor encara, lesions a persones. A través d’una empresa de formació acreditada, oferim una completa formació per a cobrir la pràctica segura de conducció i tècniques d’operació.